Haara: Väsymys pois mielestä

FC Lahti kohtaa torstaina kotikentällään Eurooppa-liigan 3.karsintakierroksen toisessa osaottelussa belgialaisen Club Bruggen.

Joukkueet kohtasivat viikko sitten Belgiassa. Silloin kotijoukkue oli vahvempi maalein 3-2. Jatkopaikan suhteen kaksi tehtyä vierasmaalia voivat nousta kuitenkin äärimmäisen tärkeäksi asiaksi torstain kotiottelussa.

- Pelasimme tuossa ottelussa hyvin ja siihen pitää olla tyytyväinen. Tappio ei tietenkään ikinä ole hyvä asia, lahtelaisten kokenut toppari Heikki Haara pohtii.

- Puolustuksen kautta lähdemme kuitenkin varmasti pelaamaan. Ainakin kotikentällä vastustaja hyökkäsi rohkeasti ja meille aukesi hyviä vastahyökkäyksiä sitä kautta.

FC Lahti on tällä hetkellä kovassa otteluruuhkassa. Hyvän euromenestyksen myötä joukkue on pelannut viimeisen kuukauden aikana peräti kymmenen ottelua. Haara myöntää, että jaloissa painaa pieni väsymys tällä hetkellä.

- Kyllä tässä vähän jaloissa tuntuu. Viime torstaina olimme Belgiassa ja nyt sunnuntaina oli vielä peli Vaasassa.

- Nyt on edessä kuitenkin iso peli ja hyvä yleisö, joten ei tämä rasitus saa tuntua torstaina. Pitää yrittää vain saada asia pois mielestä, Haara jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat