Dolce Vitan surubao -vadelmadrinkki
Julkaistu
Dolce Vita’s surubao yhdistää tuoretta vadelmaa ja karpalomehua.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
1 annos
- 10 tuoretta vadelmaa
- 1 rkl vadelmasiirappia
- 1 rkl sokeria
- 1 lime, puristettuna
- 4 cl vodkaa
- 1-1½ dl karpalomehua
- jäämurskaa
- limeviipale koristeeksi
Valmistusohje
- Laita vadelmat, vadelmasiirappi, sokeri ja limemehu tukevaan lasiin. Survo ainekset yhteen.
- Lisää vodka ja karpalomehu.
- Lisää jäämurska ja sekoita kaikki yhteen cocktailravistimella.
- Kaada lasiin ja koristele limeviipaleella.
- Tarjoile välittömästi!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka