Meloni-fetasalaatti

Helppo ja raikas salaatti sopii täydellisesti kuuman kesäpäivän piknikille tai grilliruoan lisukkeeksi. Fetajuusto tuo salaattiin suolaisuutta ja pippurit pirteyttä.

Ainekset

  • puolikas hunajameloni
  • puolikas cantaloupe
  • neljäsosa vesimelonia
  • 200 g fetajuustoa
  • 1 rkl roseepippureita
  • 2 rkl ruohosipulia

Valmistusohje

Poista meloneista siemenet ja kuoret. Kuutioi hedelmäliha ja sekoita kuutioit tarjoilukulhoon.

Riko roseepippurit kämmenessäsi ja sekoita melonikuutioihin.

Kuutioi tai murusta fetajuusto salaattiin ja ripottele päälle silputtua ruohosipulia

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!