Meloni-fetasalaatti
Helppo ja raikas salaatti sopii täydellisesti kuuman kesäpäivän piknikille tai grilliruoan lisukkeeksi. Fetajuusto tuo salaattiin suolaisuutta ja pippurit pirteyttä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- puolikas hunajameloni
- puolikas cantaloupe
- neljäsosa vesimelonia
- 200 g fetajuustoa
- 1 rkl roseepippureita
- 2 rkl ruohosipulia
Valmistusohje
Poista meloneista siemenet ja kuoret. Kuutioi hedelmäliha ja sekoita kuutioit tarjoilukulhoon.
Riko roseepippurit kämmenessäsi ja sekoita melonikuutioihin.
Kuutioi tai murusta fetajuusto salaattiin ja ripottele päälle silputtua ruohosipulia
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku