Paistettuja ahvenfileitä kantarellien kera
Julkaistu
Tyylikäs ja herkullinen kalaruoka maistuu paremmillekin vieraille.
Kahdelle
- 4 ahvenfileetä
- vehnäjauhoja
- suolaa ja hieman pippuria
- 100 g voita
- noin 150 g kantarelleja
- hienonnettua ruohosipulia
Valmistusohje
1. Paista kantarellit voissa ja pidä ne lämpiminä. Sulata 50-75 g voita, jonka myöhemmin kaadat kantarelleille.
2. Mausta kalafileet ja kääntele ne jauhoissa. Paista voissa miedolla lämmöllä. Laita ne lautaselle kantarellien kera, kaada voisula päälle. Ripottele koristeeksi ruohosipulia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku