Raclettejuustopitsa

Ainekset

  • tomaattikastiketta
  • sipulia
  • ilmakuivattua kinkkua
  • tomaattiviipaleita
  • vihreitä oliiveja
  • 100 g mozzarellaraastetta
  • n. 200 g raclettejuustoa
  • rucolaa

Pohja

  • 2 ½ -3 dl vehnäjauhoja
  • 1/3 kuivahiivapussi
  • n. 1 tl suolaa
  • 1 dl vettä
  • 1 tl sokeria

Valmistusohje

Sulata hiiva ja sokeri haaleaan veteen. Sekoita jauhot ja suola kulhossa. Lisää jauhoseosta nesteeseen vähitellen ja vaivaa taikinaa käsin muutama minuutti, lisää jauhoa tarvittaessa. Kohota taikinaa lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia. Kumoa kohonnut taikina leivinpaperille ja kauli se ohueksi levyksi.

Levitä pohjalle tomaattikastike. Lado pohjan päälle sipulirenkaat, ohuet tomaattisiivut, kinkku, oliivit ja päälle mozzarellaraaste. Leikkaa Raclettejuusto ohuiksi siivuiksi ja asettele juustoraasteen päälle. Paista uunissa 200°c:ssa noin 10-15 minuuttia. Asettele rucolaa valmiin pitsan päälle.

Parhaat ruokaohjelmat