Britney jätti sairaalan ovet paukkuen, Federline raivona

Britney Spears on jälleen vapaalla jalalla. Cedars-Sinain sairaalan henkilökunta ei kyennyt pidättelemään valtavan raivokohtauksen saanutta popparia, vaan joutui antamaan tälle kotiutumisluvan varhain lauantaiaamuna.

– Me emme voineet enää pitää häntä täällä, sairaalan tiedottaja kertoi. Britney vietti psyykkisessä arvioinnissa kaikkiaan vain 36 tuntia.

Edes tv-tohtori Dr Phil ei saanut naisen päätä käännettyä. Spearsien perhetuttu Dr Phil kävi katsomassa Britneytä sairaalassa, kun tämä oli pakkaamassa kamojaan kasaan.

– Tällä hetkellä olen vakuuttuneempi kuin koskaan siitä, että hän tarvitsee kipeästi sekä lääkitystä että psykologista apua, Dr Phil kertoi käyntinsä jälkeen.

Edes Britneyn isä, joka on itsekin kärsinyt alkoholiongelmasta, saanut rauhoitettua tytärtään, vaan tämä vaati suureen ääneen huutaen päästä kotiin. Lopulta hän purskahti kyyneliin, eikä itkusta tullut loppua.

– Kaikki yrittivät tehdä parhaansa, mitä se sitten olisikaan, paikalla olleet kertoivat People-lehdelle.

Kevin Federline oli raivoissaan kuultuaan Britneyn kotiuttamisesta. OK!-lehden saamien tietojen mukaan mies on nyt tehostanut turvatoimiaan.

– Kevin on huolissaan siitä, että Britney ryntää hänen kotiinsa ja yrittää viedä pojat mukanaan aivan kuten viime helmikuussa tapahtui. Pojat ovat nyt turvassa, mutta Kevinin mielestä Britney on tällä hetkellä psyykkisesti erittäin epävakaa, eikä hänen tekemisiään voi ennustaa. Jos kärsii psyykkisestä sairaudesta, ei siitä kyllä 36 tunnissa parannuta, Federlinen lähipiiristä kerrottiin.

– Kaikki muistavat vielä Britneyn viimekeväiset vieroitushoidossa ravaamiset ja hiusten ajelun. Ei ole mitään todisteita siitä, että hän olisi nyt stabiilimpi kuin tuolloin, itse asiassa hän on monen mielestä nyt huonommassa kunnossa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat