Gluteenittomat riisisuklaat
Gluteenittomat riisisuklaat ovat ihania herkkupaloja juhlahetkiin ja joulupöytäänkin.
Ainekset:
- 125 g kookosrasvaa tai kookosöljyä
- 2 dl kaakaotomusokeria
- 2 rkl kaakaojauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 8 dl Semper Gluteenittomia Crispy rice riisimuroja
Valmistusohje
1. Sulata kookosrasva tai kookosöljy kattilassa. Nosta pois liedeltä.
2. Lisää kaakaotomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri sekoittaen.
3. Lisää Semper Gluteenittomat Crispy rice riisimurot ja sekoita tasaiseksi.
4. Anna seoksen seistä hetki ja lusikoi pieniin paperisiin karamellivuokiin tai muffinivuokiin.
5. Laita jääkaappiin jähmettymään.
Vinkki! Voit käyttää myös tavallista tomusokeria. Lisää silloin 2 rkl enemmän kaakaojauhetta.
Kuva ja resepti Hellapoliisi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi