Julkaistu
5.5.2014. Kokeile Sami Tallbergin herkullista villiyrttireseptiä!
Ainekset
- 2 kourallista napakoita maitohorsman versoja
- 200g voita
- 4 isohkoa valkosipulin kynttä, kuorittu ja ohueksi viipaloituna
- 2 dl koivunmahlaa ja kasvislientä
- 4 rkl valkoviinietikkaa tai tyrnimehua
Valmistusohje
Sulata voi laakeassa kasarissa valkosipulin kanssa kunnes ruskistuu, lisää joukkoon mahla, etikka ja suolaa ja pippuria. Kiehauta ja pyöräytä pikaisesti horsman versojen kanssa ja tarjoa raakana, a l a minute!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"