Pastaa parsakaalilla

Parsakaalia löytyy tuoreena ja pakastettuna ympäri vuoden. Se on terveellistä ja kaunista. Sopii mainiosti pastan kaveriksi pekonin, oliivien ja valkosipulin kera.

Neljälle

  • 1 pkt spagettia, n. 500 g
  • 1 pkt pakastettua parsakaalia, n. 225 g
  • 2 pkt pekonia, suikaleina
  • 1-2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • oliiviöljyä
  • 1 kourallinen mustia oliiveja
  • juustoraastetta
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä parsakaalit, paista pekonit.

2. Keitä pasta, valuta ja sekoita oliiviöljyn, parsakaalin, pekonin ja valkosipulin kanssa. Mausta mustapippurilla. Tarjoile juustoraasteen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.