Pastaa parsakaalilla
Parsakaalia löytyy tuoreena ja pakastettuna ympäri vuoden. Se on terveellistä ja kaunista. Sopii mainiosti pastan kaveriksi pekonin, oliivien ja valkosipulin kera.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 1 pkt spagettia, n. 500 g
- 1 pkt pakastettua parsakaalia, n. 225 g
- 2 pkt pekonia, suikaleina
- 1-2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
- oliiviöljyä
- 1 kourallinen mustia oliiveja
- juustoraastetta
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä parsakaalit, paista pekonit.
2. Keitä pasta, valuta ja sekoita oliiviöljyn, parsakaalin, pekonin ja valkosipulin kanssa. Mausta mustapippurilla. Tarjoile juustoraasteen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku