Ruotsalainen mies kuoli kesken reality-ohjelman kuvausten

Kesken Berget-ohjelman kuvausten kuolleen viisikymppisen miehen kuolinsyyn kerrotaan olevan sairaus.

Aftonbladetin mukaan ruotsalainen viisikymppinen reality-kilpailija kuoli kesken TV4:n Berget-ohjelman kuvausten Norjassa keskiviikkona 14. elokuuta. 

Ohjelmassa toisilleen tuntemattomat osallistujat kiipeävät Norjassa sijaitsevalle Stetind-vuorelle. Kuollut mies oli yksi ohjelmaan osallistuneista kilpailijoista.

TV4:n henkilöstö-ja viestintäjohtaja Karin Nyman vahvisti kuolinsyyn Aftonbladetille.

– Voin vahvistaa, että osallistuja on kuollut ilmeisesti sairaustapauksen jälkeen. Koko asia on äärimmäisen traaginen, hän kertoo.

– Tutkimme perusteellisesti, mitä tapahtui. Mutta nyt pyrimme tukemaan osallistujia, paikan päällä olevia työntekijöitä ja heidän omaisiaan. Kaikki muut asiat ovat toissijaisia, Nyman jatkaa. 

Televisioyhtiön mukaan kuolema tapahtui kuvausten alkuvaiheessa. TV4 ei ole vielä ilmoittanut, johtaako miehen kuolema kuvausten perumiseen. Kanava ilmoittaa palaavansa kuvauksiin ja ohjelman tulevaisuuteen myöhemmin.

Ohjelman juontaja Petter Alexis Askergen kommentoi tapahtumaa järkyttyneenä Instagram-julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olen järkyttynyt! Tämä tuntuu epätodelliselta, niin surullista. Ajatukseni ovat omaisten luona, Askergen kirjoittaa.

Norjan poliisi tutkii kuolemantapausta. Tässä vaiheessa ei epäillä rikosta, ja poliisi haluaa selvittää tapauksen olosuhteet.

TV4:n Berget-reality-sarja perustuu 15 tuntemattomaan henkilöön, jotka kilpailevat siitä, kuka kiipeää ensimmäisenä 1 392 metriä korkealle vuorelle Pohjois-Norjassa.

Lähde: Aftonbladet

Lue myös:

    Uusimmat