Arto Länsman Johanna Tukiaisesta: En halua erota

Arto Länsman avautuu tunteistaan Johanna Tukiaista kohtaan.

Johanna Tukiaisen aviomies Arto Länsman ei ole saanut avioerohakemuksen tiedoksiantoa. Johanna jätti toistamiseen avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen.

– En ole saanut avioerohakemusta käsiini. Minulla on osoite Lappiin ja en ole siellä käynyt. Tuskin lähiaikoina menen siellä käymään. Tiedoksiannon saan soittamalla veljenpojalleni. Hän voi katsoa postini ja lähettää sen. Pakkohan eroon on suostua, jos Johanna niin haluaa, Arto Länsman kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Aiemman hakemuksen Tukiainen oli perunut jo saman päivän aikana. Kertaalleen avioerohakemuksen käräjäoikeuteen on toimittanut puolestaan Arto. Tämäkin hakemus peruttiin seuraavana päivänä.

Länsman on asunut ”kämpillä” Helsingin Kalliossa.

–En (halua eroa). Se on minun ja Johannan välinen juttu. Erosta päättää Johanna. Eihän tunteita voi heittää roskakoriin. Meillähän on ollut riitaa Johannan kanssa. En tiedä onko nyt, kun en ole jutellut vähän yli viikkoon Johannan kanssa. Olen ollut Helsingissä kämpässäni. Tottakai minulla on huono fiilis tästä jutusta. En sentään näin ollut laskenut.

Arto kertoo kaipaavansa Johannaa.

–Tottakai sitä kaipaa tärkeää ihmistä. Kaipaan Johannaa. Ero on hänen päätös, ei minun. Johanna ei ole mikään maailman helpoin ihminen parisuhteessa.

Tukiainen ja Länsman menivät naimisiin 26. helmikuuta 2011. Pari vihittiin Saariselällä.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat