Arto Länsman käsirysystä: Anteeksi Johanna

Lauantain vastainen yö Arto Länsmanin ja kohublondi Johanna Tukiaisen välillä päättyi kaaokseen. Nyt Arto kuitenkin haluaa pahoitella julkisesti tekoaan.

Kohublondi Johanna Tukiainen kertoi keskiviikkona MTV3.fin Viihdeuutisille viime perjantaisten rapujuhlien jälkeen syntyneen käsirysyn aiheuttaneen vakavan välikohtauksen pariskunnan välillä, kun hän oli pyytänyt nukkuvaa Artoa hieromaan. Johannan mukaan hän itse kynsi ja raapi miestä itsepuolustukseksi. Selkkaus johti siihen, että Arto lähti pois tavaroiden kanssa. Pariskunta ei ole tavannut toisiaan pariin päivään.

Nyt Arto Länsman kertoo näkemyksensä lauantain vastaisen yön tapahtumista.

– Olin hirveän syvässä unessa, kun Johanna herätti minut. En ole kuitenkaan lyönyt Johannaa, Arto kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Kohublondi Johanna Tukiaisen ja hänen aviomiehensä Arto Länsmanin yhteiselo on sujunut jo pidempään auvoisasti avioerohakemuksesta huolimatta. Johanna kertoi MTV3.fin Viihdeuutisille elokuun alkupuolella vetävänsä hakemuksensa pois, jos Arto kunnostautuisi ja olisi sanojensa mittainen mies. Käsirysyn jälkeen Johanna Tukiaisen toiveena oli miehen julkinen anteeksipyyntö, jotta heidän avioliittonsa jatkuisi.

– Nyt pyydän anteeksi julkisesti. Pyydän kamalasti anteeksi Johannalta, mutta en ole lyönyt häntä, Arto kertoo pahoittelevan sävyyn.

Lapista kotoisin oleva Arto kertoo pakenevansa erimielisyyksiä evakkoretkellä.

– Olen yötä omalla kämpälläni. Mielestäni riitelemme nyt turhan takia, Arto kertoo.

Tukiainen ja Länsman menivät naimisiin 26. helmikuuta 2011 Saariselällä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat