Arto Länsman lähtee häämatkalle yksin

Johanna Tukiaisesta eroprosessia läpi käyvä Arto Länsman oli valmiina häämatkalle maanantaina.

– Olen juuri lähdössä lentokentän läheisyydessä olevaan hotelliin yöksi. Yhtään en tiedä mihin minua viedään. Mitään ei tarvitse ottaa mukaan kuin passi ja kalsareita, Arto Länsman kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille maanantaina.

Arto kertoo olevansa lähdössä viikkolehden järjestämälle häämatkalle. Eroprosessia läpi käyvä Länsman ei usko näkevänsä Johanna Tukiaista matkansa aikana. Tukiainen oli jo aiemmin lähtenyt viettämään häämatkaa yksin.

– Johannaa en uskoakseni tapaa. Johanna käyttäytyy minua kohtaan kylmästi. Johtuu varmaan siitä, että hänelläkin on tunteita minua kohtaan.

Arto alkaa uskoa, että suhde Johanna Tukiaisen kanssa on todellakin ohi.

– Emme ole missään puheväleissä enää. Emme minkäänlaisissa. Tämä on lopussa, sille ei voi enää mitään. Tämä ei ollut mitenkään ennalta ajateltua. Eihän tunteita voi heittää roskakoriin. Olen edelleen rakastunut.

Tukiainen ja Länsman menivät naimisiin 26. helmikuuta 2011. Pari vihittiin Saariselällä.

Johanna Tukiainen on jättänyt toistamiseen avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen. Aiemman hakemuksen Tukiainen oli perunut jo saman päivän aikana. Kertaalleen avioerohakemuksen käräjäoikeuteen on toimittanut puolestaan Arto. Tämäkin hakemus peruttiin seuraavana päivänä.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat