Ex-pikajuoksija Johanna Manninen odottaa esikoistaan

Suomen pikajuoksun kärkinimiin aktiiviurallaan kuulunut Manninen saa esikoisensa lokakuussa.

Onnellisen kuuloinen odottaja vastaa puhelimeen kesken kiireisen päivän.

– Kiitos onnitteluista. Kyllähän tämä on iloinen asia ja odotettu lapsi, 31-vuotias ensiodottaja kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Johanna Manninen odottaa esikoistaan yhdessä miehensä, ex-valmentaja Miska Viirin kanssa. Pienokaisen laskettu aika on lokakuun 2. päivä.

– Olen nyt viikolla 21. ja huomenna olisi tarkoitus mennä ultraan. Se kyllä jännittää, koska siinä näkee kumpi on tulossa, tyttö vai poika. Kummatkin ovat kyllä ihan yhtä toivottuja. On mahtavaa, että suomalainen yhteiskunta tarjoaa tällaisen rakenneultran, jossa näkee onko kaikki kunnossa ja samalla myös vauvan sukupuolen, Manninen kertoo.

Alkuraskaus on ollut ensiodottajalle rankka ja pahoinvointi on tullut tutuksi.

– Voin edelleen pahoin, vaikka olen jo raskauden puolivälissä. Tämä on kuitenkin niin iloinen asia, ettei pahoinvointi haittaa. Olen yrittänyt syödä terveellisesti ja pitää itsestäni ja vauvasta hyvää huolta.

Johanna Mannisen raskaus paljastui Suomi-Ruotsi -maaottelun ohessa järjestettävän Tähtien taisto -kisan lehdistötilaisuudessa. Manninen valmentaa naisjulkkisten joukkuetta ja syyskuun alussa kisattavan ottelun aikana Mannisen vauvamasu on muhkea.

– Olen sanonut tytöille, että minua ei saa nyt stressata liikaa. Tarkoituksena on valmentaa tyttöjä sitten hiukan kevyemmin, Manninen kertoo.

Nykyisin kenneliä pyörittävä Manninen on tottunut auttamaan koiriaan synnytyksissä. Tulevana viikonloppuna kenneliin syntyy taas uusia karvajalkoja.

– Oma synnytys ei pelota, sillä se on kuitenkin niin luonnollinen asia. Mutta kyllähän nuo koirien synnytykset ovat vähän helpompia kuin ihmisten, onnellinen odottaja naurahtaa.

Johanna Mannisen raskaudesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

(MTV3-ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat