George W. Bush sai neljännen lapsenlapsensa – poseeraa tuoreessa kuvassa vastasyntynyt sylissään

George W. Bush on nelinkertainen isoisä.

Yhdysvaltain ex-presidentti George W. Bush kertoo sosiaalisessa mediassa, että hänelle syntyi neljäs lapsenlapsi.

Bush lisäsi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän pitelee sylissään pientä, vastasyntynyttä nyyttiä. Ex-presidentin vaimo Laura Bush istuu kuvassa aviomiehensä vierellä hymyillen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Täysin sydämin, Laura Bush ja minä olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uuden tyttärentyttäremme syntymästä, ex-presidentti iloitsee Instagramissa.

Ex-presidenttiparin tytär Barbara Bushin ja tämä puoliso Craig Coynen esikoinen syntyi 27. syyskuuta. Cora Georgia Coyneksi ristitty pienokainen tupsahti maailmaan Bushin perheen kodin läheisyydessä.

– Cora on terve ja ihana, ja olemme ylpeitä ja kiitollisia, neljännen lapsenlapsensa saanut isoisä jatkaa Instagramissa.

Lukuisat seuraajat ovat kirjoittaneet onnentoivotuksensa Bushin kuvan alle.

– Onnea Barbaralle ja Craigille, mutta myös Cora-vauvan ylpeille isovanhemmille. Te molemmat säteilette ylpeydestä, muun muassa American Horror Story -sarjaa tähdittänyt näyttelijä Leslie Jordan kommentoi.

Bushilla on entuudestaan kolme lastenlasta, Hal, Mila ja Poppy Louise, jotka ovat Bushin tyttären Jenna Bush Hagerin ja tämän puoliso Henry Chase Hagerin.

Lue myös:

    Uusimmat