Keke: Räikkösen MM-saumat Hamiltonin keskeytyksessä

MTV3:n F1-asiantuntija Keke Rosberg oli Turkin GP:n jälkeen sitä mieltä, että Kimi Räikkösen mestaruushaaveet ovat pitkälti MM-pistetilanteessa kärjessä olevan McLaren-kuskin Lewis Hamiltonin keskeytyksen varassa.

Felipe Massan kerkeäminen Turkin GP:n ruutulipulle ennen tallikaveriaan Räikköstä voi Rosbergin mukaan koitua ratkaisevaksi loppukauden MM-taistossa McLaren-kuljettajia vastaan.

- Voitto tänään olisi ollut hirveän tärkeä, koska se kahden pisteen ero on aika suuri, Rosberg laskeskeli Räikkösen tilannetta MM-taistossa.

Turkin osakilpailun kaksoisvoitosta huolimatta Keke näkee Ferrari-tallin kuljettajien mahdollisuudet MM-taistossa ohuiksi. Kauden viiteen viimeiseen osakilpailuun Räikkönen lähtee 16 pisteen takaa-ajoasemasta pistekärki Hamiltoniin verrattuna.

- En vieläkään jaksa uskoa, että kumpikaan Ferrari-kuljettajista kerkiää mestaruustaisteluun mukaan. Ainoa tapa, millä se saattaisi tapahtua on, jos Lewis keskeyttää, Keke jatkoi.

Rosberg antoi tunnustusta kuudenneksi ajaneelle Heikki Kovalaiselle.

- Tänään oli taas fantastinen kisa Heikiltä: kuudes sija, kolme pistettä ja nouseminen Fisichellan edelle pistetaulukossa, Keke hehkutti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat