Missi-Inkalta vietiin vaatteet: Puolialastomana kadulle

Miss Hawaiian Tropic -kisaaja Inka Kytön epäonninen ravintolailta päättyi puolipukeisena Helsingin yössä.

Missisippissä Suomea Miss Hawaiian Tropic -kisassa edustanut Inka Kytö joutui pääsiäisen alla ikävään tilanteeseen, kun hänen vaatteensa katosivat.

– Ravintolaan mennessäni sattui jos jonkinlaista draamaa. Iso ryhmä saapui luokseni ja alkoi huorittelemaan ja haastamaan riitaa. Kysyivät paljonko maksan. Lisäksi eivät muka kestäneet nähdä näin rumaa naamaa. Ihme, että silti piti tulla luokseni sanomaan tämä asia, jos se naama oli kerran niin pelottava, Inka Kytö kertoo Viihdeuutisille.

– Pian sen jälkeen minut uhattiin hakata mikäli en antaisi tupakkaa jollekin vastaantulijalle. En edes polta ja siksi en voinut antaa tupakkaa hänelle.

Kytö sanoo, että mies uhkaili häntä ja yritti käydä naiseen käsiksi.

– Onneksi joitakin miehiä tuli väliin suojelemaan minua. Viimein saavuin ravintolaan. Ravintolaillan loppu oli kaikista pahin. Narikkaan oli murtauduttu ja tavarani varastettiin. Lisäksi laukkuni oli pengottu. Menetys oli sadoissa euroissa. Jouduin lähtemään ulos sateeseen pelkässä pienessä topissa. Eräs poika antoi kuitenkin oman takkinsa herrasmiehenä minulle. Hyvä ettei siitäkin tullut riitaa, orastavan kolmiodraaman pelossa.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat