NHL-supertähti vapautumassa markkinoille: "Kukaan ei tarjoa hänestä isompaa rahaa"

Minnesota aikoo tehdä kaikkensa, että saa pidettyä tähtipelaajansa seurassa.

Wildin pistetykki Kirill Kaprizov on nakuttanut Minnesotalle hurjia pistemääriä kolmella viime kaudella. Uran paras teholukema kolmen vuoden takaa on 108 pistettä ja viime kaudellakin pisteitä syntyi 96 kappaletta. 

Wildin omistaja Craig Leopold on valmis lyömään pöytään ison tukun rahaa, jotta venäläinen saadaan pidettyä seurassa.

– Suunnitelmamme on tehdä sopimus hänen kanssaan. Kukaan ei tarjoa hänestä isompaa rahaa tai pidempää sopimusta. Meidän pitää todistaa, että haluamme pitää hänet, Leopold sanoo Reutersin mukaan.

Kaprizovin voimassa oleva sopimus ulottuu vuoteen 2025-26 loppuun asti. Leopold ei kuitenkaan halua odottaa sen umpeutumista, vaan hänelle aiotaan tarjota sopimusta jo ensi kesänä. Jos Kaprizovin kanssa ei päästä sopimukseen ensi kesänä, on hän vuoden päästä rajoittamaton agentti, eli kaikki seurat voivat silloin lähteä tarjouskilpailuun mukaan.

 Tällä hetkellä Kaprizovin viiden vuoden sopimus on 45 miljoonan arvoinen. Oletettavasti seuraavaan sopimukseen kukkaron nyörejä pitää avata vielä reilusti lisää.

– Ensi heinäkuusta tulee kuin joulu, Leopold intoilee.

Kaprizovin lisäksi seura aikoo hankkia muitakin vahvistuksia, sillä Zach Parisen ja Ryan Suterin palkat eivät enää tule rasittamaan seuran palkkakattoa niin pahasti kuin aikaisemmin, ja siksi Wildilla on enemmän pelivaraa. Sekä Suterille että Pariselle tehtiin mammuttimainen 13 vuoden sopimus vuonna 2012, ja Wild vapautuu molempien supertähtien palkkaloukusta tämän kauden päätteeksi.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat