Pukki tietää Ruotsin heikkoudet

Teemu Pukki valmistautuu ensimmäiseen Ruotsi-otteluun A-maajoukkuepaidassa. Länsinaapuri voitti maiden edellisen kohtaamisen selkeästi, mutta suomalainen vakuuttaa nyt tietävänsä, mistä vastustajan heikot kohdat löytyvät.

- Minulle tämä on ensimmäinen A-maaottelu Ruotsia vastaan, joten odotan todella paljon. Iso peli ja haluamme voittaa. Viime peli on unohdettu, nyt näytämme mitä osaamme, Pukki toteaa.

Suomen saldo kahdesta edellisestä karsintaottelusta on voitto ja tappio. Moldova kaatui 4-1-lukemin Hollannin viedessä pisteet 2-0-tuloksella. Mixu Paatelaisen suojattien peli on parantunut huomattavasti sitten kesäkuun Ruotsi-tappion.

- Parin päivän aikana olemme käyneet Ruotsin peliä aika tarkasti läpi. Heikkoja kohtia mihin iskeä on, mutta ei nyt lähdetä paljastamaan. Uskon, että hyviä mahdollisuuksia maalintekoon tulee.

Vieraiden kannalta pelin juoni on selvä. Lopputurnauspaikka on vielä saavutettavissa, mutta Helsingistä ei voi poistua muuten kuin kolme pistettä rikkaampana.

- Ruotsilla on pakkovoitto, jos he haluavat kisoihin suoraan. Varmaan mitä pidemmälle peli menee, on heidän pakko nostaa hyökkäystä. Se saattaa tietenkin tuoda lisätilaa. Ehkä pieni etu meille, mutta 0-0-tilanteesta lähdetään, Pukki vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat