Rakastunut Arto Länsman paljastaa: Mysteerisellä mökillä Johannan kanssa

Kohupari Johanna Tukiainen ja Arto Länsman on taas menneistä suhdekohuista huolimatta onnellisesti yhdessä.

Onnellinen Arto kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille viettävänsä ihanaa aikaa mökillä Johannan kanssa.

– Meillä on Johannan kanssa kaikki hyvin. Eilen illalla saavuimme kaverin mökille. Tätä voisi kutsua mysteeriseksi mökiksi, sillä paikka on salaisuus. Meidän parisuhteemme toimii hyvin, ja olemme vieläkin rakastuneita.

Johannan ja Arton kiemuralliset suhdesekoilut on ilmeisesti unohdettu, sillä Johanna Tukiainen ilmoitti kihlauksestaan Facebookissa Niko-nimisen miehen kanssa alkuviikosta. Lisäksi Artolla on ollut omia naisvirityksiä, esimerkiksi hän oli Facebookin mukaan avoimessa parisuhteessa Tiina-nimisen naisen kanssa.

– Koko juttu oli feikkiä. Meillä molemmilla oli vain henkinen kriisi omalla tahollamme. Olemme taas yhdessä, iloinen Arto kommentoi.

Pariskunta nauttii mökkeilystä ilman juhlimista kavereidensa kanssa.

– Täällä on tosi kivaa. Lisäksi täällä mökillä on kavereita ja tuttuja, hiljattain merkittävän hiustyylin muutoksen tehnyt Arto kertoo.

– Mökkeilyymme ei kuulu juhlimista, vaan nyt nautimme Suomen kesästä. Olemme kalastaneet ja saimme kiitettävästi kalaa. Kohta mennään heittämään muikkuverkot. Lisäksi olemme uineet ja saunoneet.

Hyväntuulinen Arto hehkuttaa rakkauttaan.

– Rakastan Johannaa. Olemme rakastuneita.

Johanna Tukiainen ja Arto Länsman menivät naimisiin 26. helmikuuta 2011 Saariselällä. Parin avioero on edelleen vireillä Helsingin käräjäoikeudessa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat