Suomalaismissiä kaavaillaan Hollywood-elokuvaan

20-vuotias missi- ja mallikaunotar Inka Kytö on saanut Yhdysvalloista mielenkiintoisia työtarjouksia. Kaunotarta pyydetään mukaan sekä elokuvaan että televisiosarjaan.

Inka kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille, että Yhdysvaltalainen käsikirjoittaja/ohjaaja on jo lähettänyt naiselle käsikirjoitukset.

– Tämä kirjoittaja oli nähnyt minut netissä ja ajatteli, että sopisin hyvin hänen rooleihinsa, Kytö selventää.

Kaunotar kertoo, että ohjaaja oli kiinnostunut tästä mallikuvien perusteella. Luvassa ei siis luultavasti ole suuria näyttelijän töitä vaativia rooleja, mutta näkyvyyttä kuitenkin.

– Nämä ovat tällaisia hiphop-tyylisiä projekteja, mihin nyt yleensä tarvitaan näyttäviä naisia. Lähden ehdottomasti mukaan, jos minut lopullisesti halutaan ja saan kaikki asiat järjestettyä matkaa varten.

Missikaunotarta on kaavailtu Dyme-nimellä kulkevaan elokuvaan. Samaan tuotokseen on myös haviteltu raptähti Redmania, joka on tullut tutuksi Wu Tang Clan -yhtyeestä.

Kytö tuli tunnetuksi Suomen seksikkäin tavis -kilpailusta, mutta suurempaa huomiota neito sai osallistuessaan tammikuussa 2010 Yhdysvalloissa järjestettävään Miss Hawaiian Tropic -kilpailuun.

(MTV3–HANNE KAUTTO)

Lue myös:

    Uusimmat