Tämä on totuus Arto Länsmanin oudoista parisuhdepäivityksistä Facebookissa

Johanna Tukiaisen aviomies on hämmästyttänyt Facebookiin tekemillään parisuhdepäivityksillä.

Johanna Tukiaisen kanssa avioeron harkinta-aikaa läpi käyvä Arto Länsman on antanut aiemmin ymmärtää Facebookissa, että hänellä olisi uusi parisuhde. Asia suututti Johanna Tukiaista, joka oli hiukan loukkaantunut Arton päivityksistä.

Arto Länsman kertoo suoraan, että päivitykset eivät aina pidä paikkaansa.

– Mitäs Johanna tekee julkisuudessa?, Arto aloittaa keskustelun MTV3.fin Viihdeuutisille.

– Ystäväni (Facebookissa mainittu nainen) ei ole julkisuuden henkilö, enkä seurustele hänen kanssaan. Ne (Facebookin parisuhdestatukset) eivät pidä paikkaansa. Minulla ei ole toista naista. Haluan ärsyttää, koska tietyllä tavalla Johannakin ärsyttää minua.

Arto Länsman korjasi välittömästi haastattelun aikana päivityksiään tähän malliin: Arto Länsman ei ole enää parisuhteessa, vaan sinkku.

Pian hän kirjoitti jälleen uudesta tilanteestaan: Arto Länsman ei ole enää sinkku, vaan naimisissa.

– En ole vielä kirvestä heittänyt kaivoon. Sitten kun heitän, niin unohdan Johannan, Arto toteaa.

Kaikesta päätellen parisuhteen tilassa ei ole uusia käänteitä, Arto on kertomansa mukaan viettänyt viikonloppua kavereidensa kanssa saunoen.

– Lauantaina olen viimeksi ollut juhlimassa kaverin luona Helsingissä. Istuimme kaverin luona ja saunottiin sekä juteltiin. Totta kai molemmat haetaan turvaa kavereista.

Arto Länsman vietti viikon Karibialla, kun 7 päivää –lehti lennätti hänet häämatkaansa viettävän Johannan luokse. Suomeen palannut Länsman koki loman mukavaksi vaihteluksi Suomen arkeen, vaikka Johannan kanssa ei toistaiseksi päätetty jatkaa yhdessä.

– Karibialla oli kivaa, lämmintä, aurinkoista ja ihania ihmisiä. Ihan toinen maailma mitä täällä on.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat