Tero Karhu ja Mika Helin Viikinki-paitaan

Jalkapallon Veikkausliigasta pudonnut Viikingit on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Uusia hankintoja ovat kokeneet liigajyrät Tero Karhu ja Mika Helin sekä nuorten maajoukkueessa esiintynyt Tommi Vesala. Yhteensä Viikingeillä on tällä hetkellä 12 sopimuspelaajaa.

28-vuotias Karhu viihtyy parhaiten keskikentällä puolustavassa roolissa. Kahden vuoden sopimuksen Viikinkien kanssa tehnyt Karhu pelasi viime vuonna MyPan ja KooTeePeen riveissä Veikkausliigaa. Aikaisemmin hän on edustanut liigatasolla myös Jokereita. Yhteensä liigapelejä HJK:n kasvatilla on 119, joissa on syntynyt kuusi maalia.

29-vuotias Helin siirtyy vuosaarelaisten riveihin FC Hongan paidasta. Vasenjalkainen puolustaja on myös kokenut liigapelaaja 82 ottelulla TPS:n, Hakan, Jokereiden ja PK-35:n riveistä.

Kolmas uusi sopimuspelaaja on FC Hämeenlinnassa viime kaudella pelannut laitapelaaja Tommi Vesala. 21-vuotias Vesala on edustanut Suomea useissa poikien ja nuorten maaotteluissa

Viime kauden pelaajista nimensä jatkosopimukseen ovat allekirjoittaneet maalivahti Luis Fernando sekä puolustajat Osmo Kleemola, Ilkka Jäntti, Kalle Sorja ja Kim Raimi. Keskikenttäpelaajista nimensä sopimuspaperiin on rustannut Jukka Hirvonen. Hyökkääjistä varmoja jatkajia ovat Joonas Sarelius, Slava Malakejev sekä Jussi Peteri.

- Viikonlopun ja alkuviikon aikana käymme vielä neuvotteluja viime kauden pelaajien sekä muutaman uuden vahvistuksen kanssa. Nyt on kasassa 12 sopimusta, mutta määrä nousee jo ensi viikolla. Olemme siis hyvässä vauhdissa joukkueen rakentamisen kanssa, sopimuksista vastaava Marcus Winter kommentoi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat