Veikkausliigakarsija jää kauden päätteeksi ilman valmentajaa?

Jalkapalloliigaan nousua tavoittelevan Viikinkien päävalmentaja Toni Korkeakunnas on kuuma nimi kotimaisilla valmentajamarkkinoilla.

Korkeakunnaksen sopimus Viikinkien kanssa päättyy tähän kauteen. Hän on neuvotellut ensi kauden päävalmentajapestistä muun muassa Tampere Unitedin kanssa.

- Juttelimme TamU:n kanssa, mutta en ole sinne menossa, Korkeakunnas sanoi.

Korkeakunnaksen mukaan on yhä mahdollista, että hän jatkaa Viikingeissä myös ensi kaudella.

- Vaihtoehtoja on, mutta pelataan ensin nämä liigakarsinnat. Sopimusta ensi kaudesta en ole vielä allekirjoittanut mihinkään.

Viikingit yrittää pitää Korkeakunnaksen seurassa myös ensi kaudella.

- Hän on ykkösvaihtoehtomme. Toki tiedämme, että häneen on oltu yhteydessä nykyisistä liigaseuroista, kertoi urheilutoimenjohtaja Marcus Winter.

Viikingit aloittaa liigakarsinnan keskiviikkona JJK:ta vastaan.

Ottaako Wiss sittenkin ohjat TamU:ssa?

Ari Hjelmin päävalmentajapesti TamU:ssa päättyi lauantaina liigakauden päätöskierroksen jälkeen. TamU:n hallitus kokoontui ennen lauantaista HJK-ottelua, mutta uudesta päävalmentajasta ei ole vieläkään tiedotettu.

Korkeakunnaksen lisäksi TamU:n uudeksi päävalmentajaksi on STT:n tietojen mukaan ollut ehdolla ainakin Jarkko Wiss. Wiss on pelannut TamU:ssa ja toiminut seurassa muun muassa urheilutoimenjohtajana.

TamU:n toimitusjohtaja Deniz Bavautdin ei halunnut maanantaina kommentoida TamU:n mahdollisia valmentajaehdokkaita.

- Uudesta päävalmentajasta piti ilmoittaa jo lauantaina, mutta se siirtyi. Totta kai haluamme kertoa asiasta mahdollisimman pian.

- Niin kuin olen koko ajan sanonut, en kommentoi asian yhteydessä mitään nimiä. Liigakarsinnat eivät kuitenkaan liity millään tavalla meidän valmentajakuvioomme, Bavautdin selvitti.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat