Viikingit vahvistaa hyökkäystään

Jalkapallon Veikkausliigaan nousua havitteleva Viikingit saa loppukaudeksi kovan luokan vahvistuksen hyökkäyspäähän, kun Pekka Sihvola siirtyy vuosaarelaisten riveihin FC Hämeenlinnasta.

24-vuotias Sihvola siirtyy loppukauden kestävällä sopimuksella Viikinkien riveihin. Tällä kaudella seitsemän maalia FC Hämeenlinnan riveissä iskenyt hyökkääjä ei ole vielä edustuskelpoinen ensi tiistaina pelattavassa ottelussa entistä seuraansa vastaan. Ensimmäisen kerran 174-senttinen kärkipelaaja on mukana viikon päästä lauantaina pelattavassa ottelussa PK-35:sta vastaan.

– Menetimme pari viikkoa sitten sairastuvalle hyökkääjistä Joonas Sareliuksen ja Eero Peltosen, jolloin aloimme kartoittaa mahdollisia vahvistuksia hyökkäykseen. Pekka Sihvola on osoittanut, että hän on erinomainen hyökkääjä Ykkösen tasolla, joten saamme hänestä hyvän vahvistuksen loppukaudeksi, Viikinkien urheilutoimenjohtaja Marcus Winter kommentoi.

– Myös Justus Vajanne on pelannut pitkään puolikuntoisena, sillä hänen molemmat nilkkansa ovat leikkauskunnossa. Hän on kuitenkin taistellut ja pelannut mukana kivuista huolimatta. Vajanteen loppukauden kohtalo selvinnee lähipäivinä, Winter jatkoi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat