Viikinkien Peteri kaipaa tehoja

Viikingit pelaa keskiviikkona selkä seinää vasten, kun RoPS saapuu Helsinkiin vierailulle liigakarsinnan toisessa osaottelussa. Ensimmäinen osa meni viime lauantaina rovaniemeläisten nimiin lukemin 1-0 ja nyt Viikinkien on pakko voittaa.

Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Jussi Peteri viimeisteli tällä kaudella Veikkausliigassa neljä maalia ja oli Risto Ojasen kanssa joukkueensa paras maalintekijä. Keskiviikkona maaleja tarvitaan jälleen, kun panoksena on ensi kauden sarjataso.

- Siitä lähdetään, että nolla pysyy omassa päädyssä. Vähän on ollut ongelmia maalinteossa, niin omista paikoista, joita tulee aivan varmasti, täytyy myös pystyä laittamaan pallot maaliin, Peteri sanoo.

Vaikka tilanne on se, että Viikinkien on pakko voittaa, ei Peteri ota liikaa paineita ottelusta.

- Joukkueessa on hieman odottava ja hyvällä tavalla vähän jännittynyt fiilis. Ihan luottavaisin mielin itse lähden otteluun, sillä olimme selvästi parempia joukkueena ensimmäisessä osaottelussa, Peteri kertoo.

Ratkaisuottelu on jouduttu siirtämään pois Viikinkien kotipyhätöstä ja uusi pelipaikka on Töölön pallokenttä. Peteri ei usko että siitä olisi haittaa ainakaan kotijoukkueelle.

- Pallokentän nurmi on paljon paremmassa kunnossa kuin Vuosaaressa. Me olemme vähän pelaavampi joukkue, niin uskon että siitä saattaa olla jopa hyötyä meille. En usko että se loppujen lopuksi kuitenkaan paljoa vaikuttaa, Peteri pohtii.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat