Broilerinpuolikas pannulla

Kyllä vain, broilerin voi paistaa paistinpannussakin. Täydellistä silloin kun syöt yksin ja sinulla on aikaa. Valitse melko pieni broileri ja paista siitä puolikas. Keitä lisäksi riisiä tai mikset tekisi vaikka perunagratiinia?

Yhdelle

  • ½ broileri
  • suolaa ja valkopippuria
  • 2 tl voita
  • 2 tl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Hiero broilerinpuolikkaaseen suolaa ja valkopippuria. Kuumenna voi ja öljy paistinpannussa. Ruskista broilerinpuolikas ensin nahkapuolelta, sitten toiselta puolelta.

2. Alenna lämpöä ja paista broilerinpuolikas valmiiksi. Käännä muutama kerta. Kokeile tikulla paksuimmasta kohdasta, että lihaneste on kirkasta ilman rosan häivähdystäkään.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!