Broilerinpuolikas pannulla
Kyllä vain, broilerin voi paistaa paistinpannussakin. Täydellistä silloin kun syöt yksin ja sinulla on aikaa. Valitse melko pieni broileri ja paista siitä puolikas. Keitä lisäksi riisiä tai mikset tekisi vaikka perunagratiinia?
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Yhdelle
- ½ broileri
- suolaa ja valkopippuria
- 2 tl voita
- 2 tl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Hiero broilerinpuolikkaaseen suolaa ja valkopippuria. Kuumenna voi ja öljy paistinpannussa. Ruskista broilerinpuolikas ensin nahkapuolelta, sitten toiselta puolelta.
2. Alenna lämpöä ja paista broilerinpuolikas valmiiksi. Käännä muutama kerta. Kokeile tikulla paksuimmasta kohdasta, että lihaneste on kirkasta ilman rosan häivähdystäkään.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"