Rigatonipastaa, länsirannikonsalaattia ja Rhode Island -kastiketta
Tilli ja Rhode Island -kastike ovat lyömätön yhdistelmä. Tämä runsas ja värikäs salaatti on juhlava iltaruoka sellaisenaan.
4 annosta
- 2 dl rigatonipastaa
- 2 keitettyä hummeria
- 1 purkki taskurapuja (225 g)
- 1 purkki ravunpyrstöjä (380 g)
- ½ jäävuorisalaatti
- 1 dl pakasteherneitä
- Rhode Island -kastiketta
- 5 herkkusientä
- 2 tomaattia
- 1 nippu tilliä
- 1 sitruuna
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Sulata hummerit. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä.
2. Halkaise hummerit. Valuta ravunpyrstöistä ja taskuravuista liemi lävikössä. Suikaloi jäävuorisalaatti. Lohko tomaatti ja leikkaa herkkusienet neljään osaan.
3. Sekoita pasta, taskuravut, ravunpyrstöt, salaatti, herneet, herkkusienet ja tomaatit tarjoilukulhossa. Mausta Rhode Island -kastikkeella. Asettele hummerit päällimmäiseksi. Koristele tillillä ja sitruunalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"