Susanna Erkinheimo

Nimi: Susanna Erkinheimo
Ikä: 27 vuotta
Asuinpaikka: Laihia
Ammatti: Hiusmuotoilija-opiskelija
Perhe: Kaksi tyttöä ja niitten iskä
Siviilisääty: Naimisissa

Kerro esikuvistasi: Mulla itselläni ei ole ketään tiettyä idolia. Mutta tykkään vahvoista, persoonallisista ja jollaintapaa "raaoista" lauluäänistä ja ihailen esiintyjiä jotka uskaltavat eläytyä lavalla musiikin mukana täysillä!

Miksi lähdit mukaan Idolsiin? Halusin ylittää itseni, näyttää itselleni että musta on tähän. Mutta ihan ensimmäiseksi mukaan lähdin siksi, että saisin tehdä juuri sitä missä tunnen oikeasti olevani hyvä ja haluan käyttää lahjaani.

Kerro musiikkitaustastasi: Musiikki on ollut mukana elämässä ihan aina. Soittotunteja, laulutunteja ja bänditoimintaa...

Minkälaista musiikkia haluaisit esittää? Vaikea kysymys. Jotain jossa olisi ripauksia 60-70-luvuilta, ja vähän jotain kasariakin, mutta kuitenkin nykyaikaiseksi päivitettyä. Rokahtavaa ja tunnelmallista. Jotain hyvää tietysti!

Erikoistaitosi musikaalisten kykyjen lisäksi: Eipä taida olla. En ainakaan itse sellaisista tiedä. Ehkä se välähtää mulle joskus myöhemmin.

Miksi juuri sinun pitäisi voittaa Idols: Ehkä saisin annettua kuuntelijoille jotakin erilaista, jotakin joka erottuisi positiivisella tavalla muista... Tämä on maailman vaikein kysymys. Luulen, että parhaiten tähän osaisivat vastata sellaiset ihmiset jotka mun äänestä tykkää.

Motto: Ole rohkea. Älä aliarvioi itseäsi. Näitä yritän itse noudattaa.

Lue myös:

    Uusimmat