Hunajaiset kanapalat
Julkaistu
Ainekset
- 3 kananrintaa kuutioituna
- suolaa
- mustapippuria
- 2 kananmunaa vatkattuna
- jauhoja leivttämiseen
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 dl juoksevaa hunajaa
- 1 tl sinappia
- 1 tl soijakastiketta
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Kaada kanapalat kulhoon ja mausta. Uita niitä kananmunassa ja kierittele kunnolla jauhoissa.
Ruskissa pannulla kuumassa öljyssä noin 15 minuuttia. Kääntele ahkerasti. Ota pannu levyltä ja ripottele kanapaloille suolaa ja pippuria.
Sekoita hunajaan sinappi ja soijakastike. Valele sillä kanapaloja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi