Nopeat herkkuliharullat
Kokeile pekonilla ja parmesaanilla täytettyjä herkkurullia!
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 annosta
- porsaan ulkofileetä, 8 ohutta viipaletta
- 8 pekonisiivua
- 8 pientä palaa parmesaania
- ½ kasvisliemikuutio
- 2 rkl Lanfranchi neitsytoliiviöljyä
- nokare voita
- 2 rkl Ortalli balsamiviinietikkaa
- hieman vettä
- suolaa ja pippuria maustamiseen
Valmistusohje
Laita jokaisen possuviipaleen päälle siivu pekonia sekä pala parmesaania. Rullaa tiukaksi pötköksi ja paista pannulla voi-öljy seoksessa.
Voit halutessasi kiinnittää rullat hammas- tai cocktailtikulla ennen paistoa varmistaaksesi, että rulla pysyy kiinni. Kun rullat ovat ruskistuneet, lisää muutama ruokalusikallinen vettä sekä puolikas liemikuutio.
Kun liemi on haihtunut hieman, lisää balsamiviinietikka pannuun ja jatka paistamista muutama minuutti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi