Ile Uusivuori muistelee vaivaannuttavaa hetkeä kylpylässä – tuntematon mies lähestyi tiukalla kysymyksellä

Ile Uusivuori muistelee vaivaannuttavaa hetkeä kylpylässä 3:43
Ile Uusivuori muistelee hetkeä, kun hänen oma vaimonsa paljastui maskin takaa Masked Singer Suomi -ohjelmassa.

Ile Uusivuori sai kysymyksen tuntemattomalta mieheltä Masked Singer Suomi -ohjelmaan liittyen.

Ile Uusivuori juontaa jälleen tuttuun tapaan Masked Singer Suomi -ohjelman, joka alkaa Maikkarilla lauantaina 31. elokuuta. Etsivinä nähdään Maria Veitola, Jenni Poikelus, Benjamin Peltonen ja Janne Kataja.

Uusivuori itse koki jättiyllätyksen, kun hänen vaimonsa Marja Hintikka osallistui ohjelmaan muutama vuosi sitten. Uusivuori ei tunnistanut omaa vaimoaan maskin takana. 

Hän palaa haastattelussa siihen hetkeen, kun Hintikka riisui maskinsa.

– Muistelen erityisen lämmöllä leikkaajaa, joka on poistanut ne kaikki minun kirosanani siitä välistä pois. Saatoin muutaman ärräpään päästää. 

– Tämä on myös sellainen aihe, mistä keskustelen eniten tuntemattomien ihmisten kanssa. Muun muassa Imatran kylpylässä joskus joku mies tuijotti minua uima-altaassa pitkän aikaa ja se oli vähän vaivaannuttavaa. Hän tuli sanomaan moi ja kysyi, miten sinä et tunnistanut omaa vaimoasi, Uusivuori naureskelee.

Hintikka joutui pitämään salaisuuden mieheltään piilossaan suunnilleen puolen vuoden ajan, sillä ennen ohjelman kuvauksia hän kävi laulutunneilla. Myös esityksen aikana Uusivuorta hämättiin, eikä hän päässyt seuraamaan sitä niin kuin yleensä on tapana.

– Meidän tuottajamme tuli hedelmäkorin kanssa ja kysyi, olenko muistanut syödä. Mietin, olenko väsyneen oloinen, että pitää syödä jotain. Maskeeraaja tuli korjaamaan maskia. Siinä töpötetään ja yritän syödä, sitten esitys olikin loppu. Ihan hyvin suunniteltu, Uusivuori muistelee.

Yllä olevalla videolla Uusivuori kertoo, mitä hänen lapsensa tykkäävät ohjelmasta.

Masked Singer Suomi lauantaisin 31.8. klo 19.30 alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat