21-vuotias lupaus deittiprofiiliskandaalissa – jokin ei täsmää

21-vuotiaan jalkapallolupaus Emirhan Delibasin sopimus turkkilaisen Besiktasin kanssa on purettu samalla kun hänen väitetystä deittiprofiilistaan nousi kohu.

Sosiaalisessa mediassa on tuoreeltaan levinnyt laajalle kuvakaappaus turkkilaisen keskikenttäpelaaja Emirhan Delibasin väitetystä profiilista Bumble-deittisovelluksessa.

Profiilissa on peiliselfiekuva Delibasista Besiktasin paita päällään. Henkilö etsii profiilissa "jotain rentoa". Hän on merkinnyt olevansa kiinnostunut jalkapallosta, kauhuelokuvista, rock-musiikista, talviurheilusta ja koirista.

Nimellä Emirhan esiintyvä henkilö on tosin profiilin mukaan 24-vuotias, kun pelaajalla on todellisuudessa ikää 21 vuotta.

Delibas: Feikkitiliherjaus

Besiktas ilmoitti, että sopimus Delibasin kanssa on purettu yhteisymmärryksessä. Seura ei tarkentanut syytä ratkaisulle.

– Toivotamme hänelle menestystä tulevalla urallaan, Besiktas kirjoitti tiedotteessaan.

Sopimuksen purun on spekuloitu olevan yhteydessä Bumble-kohuun, ja aiheeseen ovat tarttuneet myös useat kansainväliset tiedotusvälineet.

Delibas itse kiistää olevansa Bumble-profiilin takana. Hän ilmaisi Instagramissa, että kyse on feikkitiliherjauksesta, ja lisäsi, ettei hänen uskollisuuttaan joukkuetta kohtaan voi kyseenalaistaa.

– Olen vastuussa Besiktasille. Rakkautenne on ollut suurin motivaationi, Delibas kertoi.

Delibas on pelannut takavuosina otteluita Turkin nuorisomaajoukkueissa.

Lue myös:

    Uusimmat