Kohuvalmentajalla keitti taas yli – punainen kortti viuhui nyt Helsingissä

Miesten jalkapalloliigassa Gnistan jatkoi tappiotonta kulkuaan stadionpalonsa jälkeen. Nyt sen tehokkuuden joutui toteamaan AC Oulu, kun Gnistan ohitti sen taulukossa 2–0-voitolla ja kiilasi sijalle kahdeksan. Vieraiden päävalmentaja Konstantinos Bratsos meuhkasi itsensä kahdella keltaisella kortilla 38. minuutilla suihkuun. Elokuun alussa hän sai katsomokomennuksen Ilves-ottelussa.

– Hyvä kokonaisuus meiltä, oltiin aggressiivisia ja kurinalaisia, myös kontrollin onnistumista korostanut Gnistanin Roman Eremenko listasi.

Oulunkyläläisten maaleista vastasivat Vertti Hänninen ja Tim Väyrynen.

Töölössä pelatussa kamppailussa isoimman sankariviitan puki ylleen Gnistanin Eremenko, jonka osaava osallistuminen nousi pelaamissaan 75 minuutissa ratkaisevaan rooliin. Avausosumassa Eremenko karvaus hyökkäyspäässä avasi ketjun, mikä mahdollisti maalisauman.

– Kun kausi alkoi, minulla ei ollut mitään pre-seasonia alla, ja loukkaannuin ensimmäisessä ottelussa. Nyt olen saanut pelejä alle, pelirytmi on kaiken a ja o sekä että tuntee joukkuekaverit, Eremenko taustoitti kehitystä.

Keskikenttäpelaaja Eremenko pelasi hillitysti mutta tehokkaasti, laajalla säteellä alhaalta puolustuksesta ylös hyökkäyksiin, jatkuvasti oikeita ratkaisuja tehden niin pallon kanssa kuin ilman. Päivän ottelussa Eremenkon, 37, panos oli niin väkevä, että joutui miettimään, onko liigassa kuinka monta tai ainuttakaan häntä parempaa pelaajaa? Mitä hän itse miettii mahdollisesta paluusta maajoukkueeseen, kiinnostaisiko Huuhkajat?

– Siellä (maajoukkue) on niin paljon nuoria hyviä pelaajia. En usko sellaiseen (paluu) enää, keskityn Gnistaniin, mutta ei ikinä tiedä, Eremenko pyöritteli.

Bratsosin ulosajosta syineen AC Oululta ei kuultu lehdistötilaisuudessa kummoista.

– Minullekin jäi epäselväksi mistä ne kumpikin (keltainen) kortti tuli, AC Oulun valmentajista Mikko Isokangas kiteytti.

Punainen kortti oli Bratsosille jo toinen elokuussa. Hän katseli punaista myös 5. elokuuta pelatussa Ilves-ottelussa. Tappio-ottelun jälkeen Bratsos ilmoitti joukkueelleen jättävänsä seuran.

Lue myös:

    Uusimmat