Mikko Rantasen valmentaja pudotti yllätysuutisen tähtipelaajasta

Mikko Rantasen tähdittämän Colorado Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar kertoi yllätystiedon seuran pitkäaikaisesta kapteenista Gabriel Landeskogista, joka on ollut sivussa viimeiset kaksi NHL-kautta polvivammansa vuoksi.

Colorado Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar kertoi lauantaina NHL:n verkkosivujen mukaan, että ruotsalaishyökkääjä Gabriel Landeskog voi palata kaukaloon alkavalla kaudella.

Coloradon kapteenina ennen loukkaantumistaan toiminut 31-vuotias Landeskog on ollut pelaamatta kahden viime kauden aikana vaikean polvivamman vuoksi, mikä on saattanut hänen koko uransa vaakalaudalle. 

Nyt Landeskogin paluu vaikuttaa kuitenkin olevan lähellä toteutumista.

– Hän yrittää palata jossain vaiheessa lähellä kauden alkua, ja jos se menee hyvin, hän antaa meille ison sysäyksen, Bednar paljasti.

– Odotamme sitä hieman malttamattomina mutta myös erittäin innoissamme. Hän ei ole pelannut kahteen vuoteen.

Bednar korosti, että Landeskogin paluulle ei ole asetettu mitään varsinaista aikataulua, mutta kertoi ruotsalaisen käyneen jo jäällä useita kertoja kesän aikana. 

Coloradon Stanley Cupin voittoon kipparoineen Landeskogin toistaiseksi viimeinen pelattu ottelu on saman NHL-finaalisarjan kuudes ottelu kesällä 2022.

Landeskog on pelannut koko NHL-uransa Avalanchen paidassa. 738 runkosarjan ottelussa luotettava kahden suunnan laituri on nakuttanut yhteensä 571 pistettä. Hän pelasi ennen pitkää taukoaan enimmäkseen kahden muun Colorado-supertähden Mikko Rantasen ja Nathan MacKinnonin ketjussa.

Joukkueen tilannetta muutenkin läpikäynyt Bednar kertoi myös, että olkapäävammastaan toipuvan Artturi Lehkosen paluu kauden alkuun vaikuttaa epävarmalta.

Lue myös:

    Uusimmat