FUTIS+: Liigakarsinnassa pelataan ihmiskohtaloista

Pääsarjakausi 2010 on yhtä ottelua vaille paketissa. FUTIS+ palaa päätöskierroksen putoamistaistelun dramaattisiin hetkiin ja tietysti voitonjuhliin.

Studiotiimi Tuomas Tahvanainen-Keke Armstrong-Pasi Rautiainen lataa viiltävät analyysit mm. paluumuuttajien onnistumisesta kotimaan kentillä. Ohjelmassa päästään seuraamaan liigakarsintaa FC Viikinkien hyökkääjän ja CANAL+:n selostajan Tero Karhun näkökulmasta. Liigakarsinnassa on kenties suurimmat panokset kuin missään muussa ottelussa kun perheiden elanto riippuu 90-minuuttisen tuloksesta.

Maajoukkueen päävalmentaja Stuart Baxter piti mediahiljaisuutta Unkari-ottelun jälkeen, kun Palloliitto Sauli Niinistön johdolla antoi oman selvityksensä maajoukkueen tilanteesta. Nyt puhuu Stuart Baxter. Baxter ottaa ohjelmassa kantaa muun muassa Perparim Hetemaj'n antamaan kritiikkiin häntä kohtaan.

Lisäksi katsaus eurokenttien tapahtumiin. Siellä otsikot on jälleen varastanut ManU-hyökkääjä Wayne Rooney, joka tällä kertaa päätyi paparazzien looppiin Dubain lomallaan. Pasi Rautiaisella on tähän sanottavansa.

FUTIS+ perjantaina CANAL+:lla klo 20.00 ja lauantaina MTV3:lla klo 11.30.

Lue myös:

    Uusimmat